Des de La Mare Dels Ous, tornem a reivindicar el carrets de dolços que van néixer fa més d’un segle i van tenir la seva època daurada en els grans restaurants del món. Avui, encara que alguns prefereixen deixar-los a banda, els carros de servei continuen sent un signe de distinció del producte.
També ens agrada preparar els pastissos més equilibrats de textura, gust i aroma, descansant sobre un plat sensiblement decorat i especialment dissenyat.
- Pastissos per a carrets dolços (Pastissos sencers o individuals)
- Pastissos per emplatar individuals o al tall, versió hostaleria
- Vacherin de Ron i Panses / Vainilla i Regalèssia
- Tatin
- Cassoleta de Llimona / Llima /Xocolata / Parissin/ Bourdaloue / Pastanaga
- Pastís de Formatge
- París-Brest
- Milfulls de Nata / Crema…
- Borratxo al Ron / Mojito (Macondito)
- Coca ” La Mare Dels Ous” Adaptació Empordanesa
- Sacher
- Pastís de cítrics
- Pastís de xocolata i Préssec
- Pastís de caramel i cafè
- Pastís de Tonka i Gerds
- Pastís d´herbes aromàtiques i ratafia
- Pastís Tropical
- Pastís al teu gust…Pastís de temporada